مجوز قطعی پارک علم و فناوری سلامت سیستان و بلوچستان صادر شد
مجوز قطعی پارک علم و فناوری سلامت سیستان و بلوچستان صادر شد

پارک علم و فناوری سلامت سیستان و بلوچستان به عنوان یازدهمین پارک فناوری سلامت در کشور مجوز قطعی گرفت.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: این پارک یکی از بزرگترین پارک های علم و فناوری سلامت در کشور است که بستری برای حمایت از فعالیت های دانش بنیان در حوزه سلامت خواهد بود و افتخاری برای سیستان و بلوچستان محسوب می شود.
دکتر حبیب غزنوی با اشاره به نامگذاری سال 1401 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با نام تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین گفت: رفع مشکلات مبتلابه نظام سلامت و ایجاد اشتغال دانش بنیان مهمترین ماموریت این مجموعه فاخر است.
وی افزود: همزمان با پی گیری برای صدور مجوز قطعی این پارک، مقدمات لازم برای فعالیت عملی شرکت های دانش بنیان شروع شد و در حال حاضر 50 هسته و شرکت فناور در این پارک علم و فناوری مستقر هستند.
به گفته دکتر غزنوی این فناوران در حوزه های تجهیزات پزشکی، اقلام دارویی، ملزومات مصرفی بیمارستان ها، حوزه زیست فناوری، گردشگری سلامت، سلامت دیجیتال، پزشکی از راه دور و سایر حوزه های مرتبط با بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت دارند.
به گزارش روابط عمومی - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقویت فعالیت های بین بخشی و همکاری های بین رشته ای را از نیازهای فرهنگی کشور برشمرد و گفت: این پارک نه تنها رقیبی برای پارک فناوری سلامت دانشگاه سیستان و بلوچستان نیست بلکه حضور این 2 مجموعه بزرگ دانش بنیان در کنار هم، افتخارات بزرگتری را برای استان سیستان و بلوچستان خلق خواهد کرد و به یاری خدا بخش قابل توجهی از مشکل اشتغال در استان را بر طرف خواهد نمود.
دکتر غزنوی با دعوت از تمامی فناوران و شرکتهای دانشبنیان برای استفاده از تسهیلات و حمایت های این پارک گفت: پارک علم و فناروی سلامت صرفا متعلق به دانش آموختگان رشته های پزشکی و پیراپزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی استان نیست و همه جوانان خوش فکر، دغدغه مند و صاحب ایده از سراسر سیستان و بلوچستان می توانند از امکانات، حمایت ها، آموزش ها و تسهیلات این پاک برای توسعه اشتغال زایی، تجاری سازی و تولید ثروت مبتنی بر فناوری و سلامت استفاده کنند.
وی افزود: شرکتهای دانشبنیان می توانند ایده های خود را در این پارک به محصول و ثروت تبدیل نمایند و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه کنند تا علاوه بر خودکفایی و فعال شدن چرخه تولید داخلی در حوزه ارز آوری نیز اثرگذار باشند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به طولانی بودن زمان و پیچیده بودن فرایند اخذ مجوز پارک علم و فناوری سلامت گفت: برای هر کلان منطقه آمایشی بهداشت و درمان در کشور مجوز راه اندازی یک پارک علم و فناوری سلامت صادر می شود، امّا با توجه به اقدامات ارزشمندی که از قبل صورت گرفته بود و به دلیل شروع عملی فعالیت های دانش بنیان در زاهدان، این اتفاق بزرگ رقم خورد و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در کنار 10 دانشگاه کلان منطقه کشور موفق به کسب این مجوز شد.
دکتر غزنوی با تقدیر و تشکر از حمایت های وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار محترم سیستان و بلوچستان برای تسریع در فرایند صدور این مجوز گفت: خوشبختانه با دستور مستقیم جناب آقای دکتر عین اللهی، فرایند اداری صدور این مجوز به سرعت انجام شد و شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی هم براساس رای صادره در دویست و ششمین جلسه خود، با تاسیس پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان به عنوان یازدهمین پارک فناوری سلامت کشور موافقت کرد.
comment